Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  بابک دین‌پرست قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در حاشیه آخرین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع خبرنگاران اظهار کرد:۱۷۹۳ واحد تحت تملک شبکه بانکی در سراسر کشور است که بیش از ۵۸ درصد این واحد‌ها تعطیل و غیر فعال هستند و از این ۱۷۹۳ واحد تحت تملک شبکه بانکی، بیش از ۱۲۰۰ واحد تحت تملک فقط ۳ بانک قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به عملکرد ۱۰ ماهه این ستاد در حوزه تولید گفت: واگذاری اموال مازاد بانک‌ها و موسسات اعتباری در ۱۱ آذر سال قبل تصویب و اصلاحیه آن در دهم خرداد امسال ابلاغ شد. اکنون شبکه بانکی هیچ بهانه‌ای برای بازگشت و احیای واحد‌های تولیدی تحت تملک خود به چرخه اشتغال ندارد. در شرایط تحریم هیچ چیز نسبت به استفاده از ظرفیت واحد‌های تولیدی در اولویت قرار ندارد.

دین‌پرست گفت: به بانک‌ها ابلاغ کردیم حداکثر در مدت یک ماه به تعیین تکلیف واحد‌های تحت تملک خود اقدام کنند. از دیگر اقدامات ستاد تسهیل، شناسایی معادن راکد و غیر فعال بود که مشخص شد ازبیش از ۱۲ هزار معدن در کشور ۶ هزار معدن راکد وجود داشت که با پیگیری‌های معاونت معدنی وزارت صمت، اقدامات خوبی برای واگذاری آن‌ها انجام شد که به وقت خود اجرایی می‌شود.

او بیان کرد: واحد‌های تعطیل در نواحی و شهرک‌های صنعتی از دیگر موضوعات مورد پیگیری ستاد بود. از ۴۶ هزار واحد در نواحی و شهرک‌های صنعتی ۲۰ درصد آن غیر فعال بود و این به معنای آن است که بیش از ۹ هزار واحد غیر فعال وجود دارد. از این بین سال گذشته هزار و ۶۰۰ واحد به چرخه تولید بازگشت. ۹۷۱ واحد تولیدی مشکل دار و ۱۵۰ واحد بحرانی داریم که استانداران و فرمانداران نظارت دارند تا این واحد‌ها به چرخه تولید برگردند و مشکل خاصی برای آن به وجود نیاید.

قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: شناسایی ۶۹۱ واحد دارای پرونده قضایی و یا ورشکسته دیگر اقدام ستاد در این مدت بوده که با هماهنگی با دستگاه قضایی اقدامات خوبی در راستای حل مشکلات آن‌ها صورت گرفته است.

دین پرست افزود: ۱۴ جلسه ستاد را در ۵ ماه آخر سال قبل و ۱۴ جلسه را در پنج ماه اول امسال برگزار کردیم . مجموعه مصوبات اصلی و فرعی ستاد حدود ۵۰۰ مصوبه بود که در ۱۷۰ عنوان ابلاغ شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاد تسهیل رفع موانع تولید شبکه بانکی ستاد تسهیل تحت تملک غیر فعال واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۷۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران از خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور با حمایت‌ها و پیگیری‌های قضائی پس از ۶ سال خبر داد و گفت: این واحد تولیدی با موضوع فعالیت تولید کربنات کلسیم از سنگ‌های آهکی برای مصرف دام و طیور به‌عنوان مکمل غذایی در شهرستان ساوه از سال ۱۳۹۶ به‌طور کامل تعطیل و در معرض فروپاشی و ورشکستگی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: این شرکت بر اساس نوسانات نرخ ارز، عدم رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، دریافت تسهیلات بانکی و معوق شدن اقساط بانکی و عدم پرداخت به موقع مطالبات سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته شناخته شد که با ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران همزمان با پیشبرد امر تصفیه، جلسات متعددی با بستانکاران عمده اعم از بانک، سازمان امور مالیاتی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شد و رفع موانع موجود در مسیر فعالیت این واحد تولیدی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری‌های صورت‌گرفته در نهایت صد در صد مطالبات بستانکاران به صورت نقدی پرداخت و این شرکت از ورشکستگی خارج شد، اذعان کرد: این واحد تولیدی در حال حاضر با اشتغال ۳۱ نفر نیروی کار به‌صورت مستقیم به چرخه تولید بازگشت و به طور کامل تحویل مالکین و سهامداران شد.

القاصی در پایان با اشاره به ایجاد بستر جدید توسعه در واحد تولیدی مذکور و افزایش تولید تا هزار تن در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی مطالبات اعم از حقوق و مزایای کارگری، هزینه‌های جاری از جمله حق بیمه، مالیات، برق و گاز پرداخت شد و با خروج از ورشکستگی، این واحد تولیدی تحویل مالکین و سهامداران شد.

کد خبر 6096775

دیگر خبرها

  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل