Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگارعلی_ با اوج گیری آمار ابتلا به کرونا و رسیدن آن از روزانه ۲ هزار نفر در فروردین ماه به مرز ۴ هزار نفر در روزهای اخیر و افزایش تعداد جانباختگان از ۶۰ هزار نفر در فروردین ماه به فراتر از ۸۰ هزار نفر در روزهای اخیر و قرار گرفتن بیش از ۱۶۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ستاد ملی مقابله با کرونا درصدد تعطیلی اصناف و به حداقل رساندن فعالیت ها در کشور برآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات بیشتر در:

اطلاعیه سراسری درباره محدودیت‌های کرونایی

با عبور فوتی های تهران از مرز ۱۰۰ نفر در در روز گذشته علی ربیعی، سخنگوی دولت، از تعطیلی ۶ روزه همه ادارات استان‌های تهران و البرز، در بازه زمانی سه‌شنبه این هفته تا یکشنبه هفته آینده خبر داد؛ بنا بر این مصوبه، تردد از این استان‌ها ممنوع بوده و در صورت رعایت نکردن علاوه بر جریمه، خودرو نیز از مسیرها بازگردانده می‌شود.

ستاد ملی کرونا نیز در تازه ترین تصمیمات خود و با همکاری اتاق اصناف ایران فعالیت ۷ رسته شغلی پرخطر را ممنوع کرده است؛ این ۷ رسته شغلی عبارتند از رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها به صورت پذیرایی در فضای بسته (ولی بصورت بیرون بر می توانند فعالیت کنند)، تالارهای پذیرائی، سالن های سینما و تئاتر، پاساژها و بازارهای سربسته، به استثناء پاساژهای تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن‌آلات، کامپیوتر به جز پوشاک، کیف، کفش و موبایل، استخرهای سرپوشیده و باشگاه های بدن سازی، شهربازی و باغ وحش ها و نمایشگاه های عمومی و تخصصی.

گفتنی است که باقی مشاغل به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز به فعالیت هستند که این شرایط در تعطیلی شش روزه تهران نیز برقرار است و همچنین با توجه به کاهش چشمگیر میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی درسطح کشور و تنزل آن به ۴٨ درصد، در بازه زمانی ١۶ تا ٢٣ تیر ماه جاری، مقررشده که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درقالب کمیته عالی نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی (در سطوح ملی و استانی) و با همکاری کامل وزارت صنعت، معدن و تجارت، دادستانی کل کشور، نیروی انتظامی و اتاق اصناف ایران درسطح ملی و رده‌های متناظر آنها در سطح استان‌های کشور؛ در چارچوب «طرح جامع مدیریت تجمع و تردد عمومی متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید ١٩ در شهرهای کشور» {موضوع بند(١) مصوبات چهل وچهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا – تاریخ ٢٤ آبان ١٣٩٩ } و همچنین تأکیدات مصرح دربند (١) مصوبات هفتاد و ششمین جلسه ستاد ملی ( تاریخ  ١٩ تیر ١۴٠٠) با عنوان«تشدید اعمال محدودیت‌ها در شهرهای قرمز» اقدامات لازم را اجرایی کنند.

شدت پیک پنجم کرونا در حدی است که بازار سرمایه نیز به دنبال تعطیلی بانک ها تعطیل شد؛ در ساعات اولیه امروز روابط عمومی سازمان بورس، تعطیلی بورس از سه شنبه ۲۹ تیر ماه تا یکشنبه ۳ مرداد ماه را مشروط به تعطیلی بانک‌ها اعلام کرد و حال در ساعات اخیر با تعطیلی شعب بانکی استان تهران و البرز که طبق تصمیم بانک مرکزی و بانک‌ها و با هماهنگی دولت صورت گرفته است، بورس نیز اعلام تعطیلی کرده است.

طبق اعلام دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا بانک‌ها و اصناف در تهران و البرز به مدت ۶ روز تعطیل خواهند بود؛ با این وجود باتوجه به فعالیت سایر شعب بانک ها در استان های دیگر و در راستای تسهیل مبادلات مالی مشتریان، سامانه های پرداخت بین بانکی نظیر ساتنا و پایا به جز روز جمعه مورخ ۱ مرداد ۱۴۰۰، فعال بوده و مشتریان میتوانند ازبانکداری الکترونیک استفاده کنند.

جمشیدی دبیرکل کانون بانکهای خصوصی نیز در این خصوص اعلام کرده است که مدیران بانکی در خصوص پشتیبانی از سامانه های مزبور و ارتباطات ارزی و نیز پولرسانی برای خودپردازهای بانکی مسئولینی را تعیین خواهند کرد.

اطلاعیه مهم بانک مرکزی در مورد تعطیلی بانک ها بر این اساس است؛ ه اطلاع هموطنان گرامی می رساند بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، کلیه شعب بانکهای دولتی و خصوصی در استان‌های تهران و البرز از روز سه شنبه مورخ ۲۹ تیر ۱۴۰۰ تا پایان روز یکشنبه مورخ ۳ مرداد ۱۴۰۰ تعطیل است.

همسو با اعلام تعطیلی بانک‌ها و اصناف در تهران و البرز به‌مدت ۶ روز محمدحسن ابراهیمی سرو علیا، نایب رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، بازار سرمایه ایران را در این روزها تعطیل اعلام کرد.

گفتنی است که وزارت بهداشت روز یکشنبه ۲۷ تیرماه از مرگ ۱۹۵ نفر و شناسایی ۲۲ هزار و ۱۸۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ خبر داد و شیوع موج جدید کرونا در کشور در حالی است که به گفته رحمانی فضلی "رعایت پروتکل‌های بهداشتی به حدود ۵۰ درصد رسیده که رقم پایینی است.

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1536771

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بانک مرکزی بانک خصوصی تعطیلات ویروس کرونا بورس تهران سازمان بورس و اوراق بهادار بورس ستاد ملی مقابله با کرونا اتاق اصناف رعایت پروتکل های بهداشتی تعطیلی بانک ها تهران و البرز هزار نفر استان ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۱۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا فخاری،استاندار تهران در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

وی در گفتگویی که با ایسنا داشته، افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902614

دیگر خبرها

  • شورای رقابت علیه ۱۳ نهادعمومی غیردولتی اعلام جرم کرد
  • گل محمدی: تعهد کتبی برای کار در تراکتور دروغ است
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟
  • بازار طلای تهران در تعطیلی/ اعتصاب طلا فروشان در اعتراض به چیست؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است